Wat valt er te beleven aan de zavelaar?

Wat valt er te beleven aan de zavelaar?

Het natuurgebied in de Klijte , genoemd Klein Zwitserland, en ook de Scherpenberg liggen op een boogscheut van onze B&B en kan je te voet verkennen. Iets verder liggen de Rodeberg, Kemmelberg en Zwarteberg


Na een stevig ontbijt met streekproducten kan je erop uit trekken .De omgeving nodigt uit tot prachtige wandelingen. De zavelaar ligt bij wandelknooppunt 54.

Je kan er op uit trekken voor avontuurlijke fietstochten . Vertrek vanaf fietsknooppunt 4 op de Vintage wijnroute of stippel zelf een route uit met Fietsnet .

Voor mountainbikers passeert de MTB Heuvelland groen-blauwe lus aan de Zavelaar . Voor wie zijn fiets zelf niet kan meebrengen, is het mogelijk om fietsen of motorfietsen te huren in de buurt. Of waarom niet met een E-step de streek rond de Zavelaar verkennen?


Bij thuiskomst kan je genieten van de rust en stilte in onze wijngaard Malegys en de vergezichten in de tuin. Het is onze troef om op terras in de zon of overdekt terras uit de wind te genieten van een streekbiertje of een Heuvellands wijntje : de Provence vind je hier in West-Vlaanderen.